søndag den 25. marts 2012

Gode gulerodsboller :)

Når man er på SU, eller bare generelt har et lille madbudget, er det super med nogen boller, der både er billige mættende. Jeg lavede dem her i weekenden, og min kæreste er elle vild :)



5.5 dl. Vand
50 gram Gær
0.5 tsk. Salt
2 spsk. Olie
250 gram Gulerødder, skrællet vægt
1.5 dl. Solsikkekerner
750 gram Hvedemel
250 gram Grahamsmel

Pensling: 1 Æg

Gulerødderne skrælles og rives groft.

Gæren røres ud i det lunkne vand og det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time.

Formes til 24 boller, fordelt på 2 plader. Efterhæver 20 minutter.

Bollerne pensles og bages ved 210 grader C i 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar